Bootje Varen Breda

Bootje Varen Breda

Als je aan Breda denkt, dan denk je er misschien niet zo snel aan om te gaan bootje varen. Toch is het een absolute aanrader om Breda vanaf het water te ontdekken. Bootje Varen Breda heeft diverse luxueuze sloepen die van maart t/m november door het Boeimeer, het Ginneken en het Markdal varen.

Je kunt meegaan met de rondvaart, maar het is nog veel leuker om met vrienden of familie een arrangement te boeken. Wat dacht je van een discoboot, een BBQ arrangement of een High Tea Boot? Alle sloepen vertrekken vanuit het centrum van Breda ter hoogte van de Haven 12.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s