Breda Drijft opnieuw! En hoe!

De derde editie van Breda Drijft was groots met een zachte G! Hé, waar hebben we dat eerder gehoord? Opblaaskrokodillen, drijvende barren, vette beats en een stralend zonnetje; het was een spetterend feest op de singels van Breda. Letterlijk.

1

Het regende zonnestralen!
De hele week werd het weerbericht op de voet gevolgd, want een evenement als Breda Drijft mag natuurlijk niet in het water vallen. En gelukkig; het regende zonnestralen in het centrum van Breda! De organisatie was hier dan ook uitstekend op voorbereid. Er waren waterijsjes voor iedereen en de sproeiers zorgden voor de nodige verkoeling van het hete publiek.

5

Entertainment op het water
Rond 13:00 uur gingen de eerste opblaasboten te water. Al dobberend gingen de kapiteins van bar naar bar, van het Mezz podium naar het Club Tropicana podium om bij Strand Binnen aan te meren voor de afterparty. Het zal je verbazen hoe lang je kunt doen over een afstand van zo’n 750 meter. Maar wat wil je met zoveel entertainment op het water?

4

Volgend jaar weer?
Maar liefst 2000 mensen hadden een kaartje bemachtigd voor Breda Drijft. Het evenement van Bootje Varen Breda in samenwerking met XXL Events & Artists en Strand Binnen was dan ook stijf uitverkocht. De vraag is nu of het grootste drijfevenement van Nederland volgend jaar een vierde editie krijgt?  Na zoveel vrolijke gezichten en lovende reacties kan dat bijna niet anders!

3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s