Zonnig Breda - Bredamaaktmijblij.nl

5 tips voor op de zonnige zondagavond

Oh wat is het leven mooi als de zon schijnt! Vind je Breda ook het allermooist op een zwoele zomeravond? Maar wil je een keer wat anders doen dan van het terras weggekeken worden op de Grote Markt? Dan heb je hier 5 tips voor een heerlijke, zonnige zondagavond in Breda!

1: Befaamd 

Berlijnse sferen in Breda. Dat klinkt niet verkeerd, toch? Op de zomerse zondagen kun je in De Fabriekstuin terecht voor Befaamd. De organisatie omschrijft het zelf als een creatieve omgeving met kunst, de lekkerste house en disco, heerlijk eten, mooie mensen en een idyllische omgeving. Gemütlich!

Wanneer: 15:00 tot 22:00 uur

Befaamd Breda

Bron: Rosa Meininger

2: Valkenberg park

Zodra de zon zich laat zien, duikt tussen de Pokémon-vangers ook de rest van zonaanbiddend Breda in het Valkenbergpark op. Er wordt gesport, gepicknickt en gewandeld. En ben je er voor 18:00 uur? Dan kun je nog even op het terras zitten bij de slagroom-spaghetti-koffie-worst-ijs-tent.

Wanneer: de hele dag, maar het terras is geopend tussen 10:30 en 18:00 uur

Park Valkenberg

Bron: Breda.nl

3: Bootje varen

Een boottochtje geeft je toch een ultiem vakantiegevoel? Ook in Breda kun je gemakkelijk de singels op met een rondvaart of om zelf te varen. Neem een drankje, ga achterover zitten (behalve als je aan het roer zit) en bekijk de stad ook eens van een andere kant met Bootje Varen Breda

Wanneer: bel voor beschikbaarheid naar 076 – 76 76 001

Bootje Varen Breda

4: Zonnig

In de zomer kun je op de zonnige zondagen ook terecht bij Strand Binnen. Daar heb je namelijk Zonnig. En al doet de naam van de locatie je anders vermoeden, het evenement is grotendeels buiten. Op zondag verzamelt hip Breda zich hier voor de koude corona’s, vette beats en heerlijke hapjes.

Wanneer: 15:00 tot 23:00 uur

Zonnig Breda

Bron: Facebook Zonnig

5: Ice Ice Baby!

Een mooie zomeravond sluit je natuurlijk het allerbest af met een heerlijk ijsje! En waar haal je het beste ijs van Breda? Bij de ijssalon Bon Apetit aan de Vlaszak. De keuze is hier reuze (48 smaken!) en er is ook een gezellig terras. Ice Ice Baby! Tumdumdumdumdumdumdum.

Wanneer: 10:00 tot 22:00 uur

Bon Apetit

Bron: Facebook IJssalon Bon Apetit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s