JanenAlleman maakt mij blij!

Al sinds mijn allereerste bezoek aan JanenAlleman ben ik verkocht. Alles wat ik belangrijk vind aan een goede horecazaak is hier namelijk aanwezig…

1: Het eten

Heerlijke broodjes, lekkere soepen en verrukkelijke taarten sieren de menukaart van JanenAlleman. Niks geen ‘op een bedje van dit, met een snufje van dat’ of porties waar een vergrootglas aan te pas moet komen. Nee, dit zijn gewoon onwijs lekkere gerechten die vers bereid worden door de koks. Om je vingers bij af te likken!

2: De sfeer

Wanneer je bij JanenAlleman naar binnen gaat, is het net alsof je iemand zijn huiskamer binnenstapt. Het Scandinavische interieur is superhip. Deuren zijn omgetoverd tot tafels en bijna geen enkele stoel is hetzelfde. En weet je wat nou zo leuk is? Aan de meeste spulletjes hangt een prijskaartje. Je kunt ze dus nog kopen ook!

Sfeer

3: De High Tea

Vorig jaar kreeg ik voor mijn verjaardag een cadeaubon voor een High Tea bij JanenAlleman. Topcadeau! Eén tip: zorg dat je licht ontbeten hebt voordat je aan de High Tea begint. Wij kregen een klein soepje vooraf en daarna kregen we sandwiches met kaas, carpaccio en tonijn. Plus een stukje brownie, een stukje speculaas-taart en slagroom. En vergeet de thee niet! Gelukkig had ik een stretchbroek aan…High Tea

4: Het personeel

Het eten kan nog zo lekker zijn, maar wanneer de bediening slecht is, kan dat mijn eetlust behoorlijk bederven. Bij JanenAlleman hoef je je daar geen zorgen over te maken. Al tijdens mijn eerste bezoek werd ik ingepakt door één van de enthousiaste medewerksters die mij direct voorstelde aan haar ouders twee tafels verderop. De hashtag #lovemyjob is de enthousiaste medewerkers van JanenAlleman dan ook op het lijf geschreven!Personeel

5: Trouwen?

Ook op Facebook volg ik JanenAlleman om op de hoogte te blijven van de wisselende menu’s, de smoothie van de maand en de bezigheden van het personeel. Tot mijn vreugde zag ik dat je tegenwoordig zelfs je bruiloft kan vieren bij JanenAlleman. Dat zou toch fantastisch zijn! Dat is er één om te onthouden…

BruiloftFoto’s: JanenAlleman

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s