5 hotspots in de haven van Breda

Tijdens evenementen als Breda Drijft, de Sail-in Movie en het Jazz Festival wordt de Haven van Breda al veel bezocht, maar ook op de overige dagen is de Bredase Haven absoluut het bezoeken waard. Waarom? Dat lees je hier…

#vrijmibo bij Dok 19

Wanneer je vanaf de Havermarkt richting de Haven van Breda loopt, is Dok 19 één van de eerste cafés die je aan de linkerkant tegenkomt. Dit is de plek waar je meer dan 100 verschillende soorten speciaalbiertjes kunt drinken, waar je heel veel sport kunt kijken en waar het op zonnige dagen dringen is om een plekje aan één van de hoge terrastafels. De perfecte spot voor een vrijdagmiddagborrel dus. Proost!

Schermafbeelding 2016-08-12 om 21.52.44

Dansen bij Krisje aan de Haven

Bij de buurman van Dok 19 ben je aan het juiste adres voor een feestje! Daar zit namelijk Krisje aan de Haven: een knettergezellig feestcafé. Overdag kan het hier al behoorlijk gezellig worden, maar ’s avonds gaan de voetjes pas écht van de vloer. Het Hollandse lied is hier favoriet en in het weekend gaat Krisje zelfs door tot 4 uur ‘s nachts. Waar zijn die handjes?!

Schermafbeelding 2016-08-13 om 11.47.29

Boten kijken in de Passantenhaven

Sinds de verhoging van de Koning Willem-Alexanderbrug 2 jaar geleden, kunnen boten veel dichter bij het centrum van Breda aanmeren dan voorheen. Fijn voor die booteigenaren, maar ook leuk voor ons! Je ziet nu dagelijks boten van allerlei formaten de stad binnenvaren en plaatsnemen aan de steiger. Gelukkig is er met zo’n 250 meter aan steiger plek genoeg!

Passantenhaven

Dineren in het donker bij ZWART

Wat? Dineren in het donker? Hoe dan? Precies zoals ik het zeg: in dit restaurant gaat alles letterlijk op zwart, want ze zeggen dat je je eten dan nóg beter proeft! Voor je aan tafel gaat krijg je tips van de obers (die overigens blind zijn), zodat je nog meer kunt genieten van je avontuur in het donker. Ik heb onlangs al mijn eerste blind date bij ZWART gehad. Durf jij het ook aan?

Super cheap & super lekker eten bij Bregje

In tegenstelling tot ZWART, kun je bij Proeflokaal Bregje wél zien wat je eet. Bij Bregje kun je superlekker eten voor superweinig geld. Daar word ik altijd heel blij van! Van maandag tot en met woensdag betaal je zelfs maar €12,50 voor een 3 gangen menu en de rest van de week hoef je daar maar 2 eurootjes bij op te tellen! Waar vind je dat nu nog? Mijn tip: de New York Cheesecake. Die is echt hééééérlijk!

Schermafbeelding 2016-08-14 om 18.42.42

Ken jij nog hotspots in de Haven van Breda?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s