Sail-In Movie Breda

Sail-In Movie in de Haven van Breda

Eén keer per jaar wordt de Haven van Breda omgetoverd tot een openluchtbioscoop. Net als bij de voorgaande twee edities, wist ik ook dit jaar weer een mooi plekje op de kade te bemachtigen… En wat was het leuk!


No way dat ik op een zwoele zomeravond in een bioscoop ga zitten. Nee, dan ben ik liever buiten. En daarom maken initiatieven als deze mij zo blij! Met een bak popcorn in mijn ene hand en een colaatje in de andere, was het dan ook echt zo’n nacht die je alleen in films ziet. Héé! Waar hebben we dat eerder gehoord?

Popcorn Sail-In Movie

Uitverkocht!

Ik bleek niet de enige te zijn die blij word van de Sail-In Movie. Op vrijdagmiddag werd namelijk al bekendgemaakt dat het evenement was uitverkocht. Met zo’n 25 bootjes vormde de Haven van Breda opnieuw het stralende middelpunt van de stad. Voor degene met een VIP-ticket waren er de luxe sloepen van Bootje Varen Breda en als je wat minder diep in de buidel wilde tasten zat je op je eigen boot of, net als ik, gezellig op de kade.

Sail-In Movie Breda Kade

Now You See Me 2

De Sail-In Movie is een evenement van Bootje Varen Breda in samenwerking met Pathé Breda. Ik denk dat je wel kunt raden wie van de twee de film heeft verzorgd… We keken naar Now You See Me 2, een spectaculaire film over vier illusionisten (denk aan Hans Klok meets Hans Kazan x 100) die een weergaloze stunt moeten uithalen om hun naam te zuiveren. Spannend!

Sail-In Movie Pathe Breda

Volgend jaar weer?

Een fijne zomeravond, goed gezelschap en een spannende film. Kan het nog mooier? Waarschijnlijk niet. Daarom ben ik blij dat de Sail-In Movie volgend jaar opnieuw zal plaatsvinden! Ik vind de Haven van Breda sowieso een superleuke plek. Je kunt er lekker een terrasje pakken en er worden heel veel evenementen georganiseerd, of was je Breda Drijft alweer vergeten?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s