BloemenNoord

Bloemen uit de Belcrum!

Bloemen maken mij blij. Jou ook? Dan zul je het initiatief van Karmijn en Nienke vast en zeker kunnen waarderen. Met BloemenNoord fleuren zij namelijk heel de Belcrum op en daar kan de rest van Breda gelukkig ook van meegenieten…


De geuren, de kleuren en de eindeloze hoeveelheid variaties die je kunt bedenken, zorgen ervoor dat ik dol ben op bloemen. Het gevolg? Een verzameling vazen waar je u tegen zegt. Tja, wil je alle soorten en maten een mooi plekje kunnen geven dan moet je wel, nietwaar?

Vrouwen zoals Karmijn en Nienke maken mij dan ook helemaal blij! Zij hebben hun droom werkelijkheid zien worden door samen BloemenNoord op te richten. Je kunt via hun website de mooiste bloemen bestellen en woon je in de Belcrum of Linie? Dan betaal je voorlopig geen bezorgkosten. Dat is nog eens boffen!


BloemenNoord is op dit moment enkel online actief, maar er wordt gezocht naar een leuke werklocatie in de wijk Belcrum, waar je de bloemen ook zelf kunt gaan kopen. Heb jij tips? Laat het even weten in de reacties hieronder!

“Wij werken vanuit onze passie, de gezamenlijke liefde voor bloemen en de natuur.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s