Ladies Night Pathe

Iedere avond zou een Pathé Ladies Night moeten zijn!

Eén keer per maand staat alles bij bioscoop Pathé in het teken van de Pathé Ladies Night. Behalve de mannelijke personeelsleden en een enkele zielepoot die verplicht mee moet van zijn bazige vriendin, lopen er op deze avond alleen maar hordes vrouwen door de Pathé. En waarom? Oh yes it’s ladies night!


Ik weet nog goed dat ik voor het eerst naar een Pathé Ladies Night ging. De film? Magic Mike 2. Een klassieker. Met enige tegenzin besloot ik een clubje vriendinnen te vergezellen onder het mom van: “Dan kan ik er ook over mee praten.” En wat bleek? Het was eigenlijk ontzettend leuk!

Breda Ladies Night

De allerbeste films

Tijdens de Pathé Ladies Night wordt alles uit de kast getrokken. Dat begint al met het selecteren van de allerbeste films. Je krijgt op deze avond voorpremières te zien van Oscar-kandidaten zoals Hartenstrijd, Rokjesdag en Bridget Jones’s Baby. Echte feelgood films waar je vrouwenhart sneller van gaat kloppen! BOEM-BOEM-BOEM-BOEM 💛

Kraampjes kijken

Nadat je over de roze, rode of paarse loper de Pathé in bent gelopen, krijg je bij binnenkomst een glaasje bubbels aangeboden. Daarna is het tijd om de zaal in te gaan, maar niet voordat je eerst een rondje hebt gelopen langs de gezellige winkelkraampjes…

Bubbels Pathe Ladies Night

BN’ers!

Er komt heel vaak een BN’er naar de Pathé Ladies Night. Die vertelt dan wat leuks over de film. Dit keer waren het Jennifer Hofman en Oscar Aerts. Ze wilden met ons allemaal op de foto, dus dat hebben we even gedaan. Leuk toch?!

Ladies Night Pathe

Instagram: Hartenstrijd

Je krijgt een goodie bag

Wanneer je je plekje in de zaal hebt gevonden, staat daar een prachtige Goodie Bag op je stoel. Dat voelt even als Sinterklaas, want er zit van alles in. Een tijdschrift, een kortingsbon van de zonnebank, nagellak, een flesje drinken en nog veel meer! En één iemand in de zaal krijgt zelfs de Golden Goodiebag t.w.v. € 300. Wauw!

Goodie Bag Pathe Ladies Night

Foto: Pathé

B-I-N-GO

Bingo alleen in het bejaardenhuis? Nee hoor. Ook tijdens de Pathé Ladies Night roepen we heel hard: Bingo! Het nummer van je stoel is voldoende om allerlei prijzen en die Golden Goodie Bag waar ik het net over had in de wacht te slepen. Heeft iemand dat ding ooit al eens gewonnen? Ik ben toch zo benieuwd wat daar in zit!

Oh yes it’s ladies Night! Oh what a night! 🎵

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s