Breda Maakt Mij Blij

De populairste berichten van Breda Maakt Mij Blij!

In augustus begon ik met Breda Maakt Mij Blij. Ik wil namelijk graag delen wat voor moois Breda te bieden heeft. Drie maanden later heb ik mijn 250e volger mogen verwelkomen op Facebook. Dat maakt mij héél blij en daarom deel ik hier de drie best gelezen blogs van de afgelopen maanden…

1. Waarom ik in de Belcrum woon…

De Belcrum is geliefd. Dat blijkt wel uit de reacties die binnenkwamen naar aanleiding van dit bericht. Hierin leg ik namelijk haarfijn uit waar de Belcrum haar populariteit aan te danken heeft.

Belcrum

2. JanenAlleman maakt mij blij!

Ik kom heel graag bij JanenAlleman in de Sint Janstraat. Het eten, de sfeer en vooral het personeel maakt mij ontzettend blij! Velen van jullie delen deze mening; dat bleek wel aan het aantal reacties dat hierop binnenkwam.

Schermafbeelding 2016-08-04 om 22.34.15

3. 5 hotspots in de haven van Breda

De haven is hot! Dat hadden we al gezien tijdens evenementen als Breda Drijft en het Jazz Festival, maar ook gedurende de rest van het jaar is hier genoeg te beleven. Wat dacht je van Restaurant Zwart, Krisje aan de Haven of Dok19?

Sail-In Movie Breda

En nu op naar de 500 volgers! Heb je tips? Laat het me weten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s