3FM Serious Request - RadioFreak

3FM Serious Request bedankt!

Het was alweer 8 jaar geleden dat 3FM Serious Request in Breda plaatsvond en daarom werd het hoog tijd dat het Glazen Huis zou terugkeren naar de parel van het zuiden. De week voor kerst was het zover. 3FM DJ’s Frank en Domien kwamen een week naar Breda om geld in te zamelen voor kinderen met longontsteking.


Het werd een onvergetelijke week met heel veel hoogtepunten. Heb je het gemist? Of wil je even terugblikken? Ik heb een paar hoogtepunten voor je op een rijtje gezet.

Spectaculaire opening door Hardwell

Dit jaar had de Bredase DJ Hardwell de eer om de deur van het Glazen Huis op slot te doen. Ook mocht hij het eerste plaatje aanvragen bij de DJ’s. Dat hoefde niet van hem. In plaats daarvan klom hij op het Glazen Huis om zelf even een ‘DJ setje te draaien’. Wat een opening!

Heel Holland Lakt

Tijn, ook wel de man van € 2 miljoen, heeft met zijn nagellak-actie een ongelofelijk grote bijdrage geleverd aan de opbrengst van 3FM Serious Request 2016. De jongen, die zelf ongeneeslijk ziek is, wist iedereen van Hardwell tot aan Geert Wilders, te inspireren om hun nagels een mooi kleurtje te geven. #lakaan

“Breda, Breda” door Ward

Breda’s eigen nachtegaaltje Ward kwam vroeg in de morgen bij het Glazen Huis langs om daar zijn eigen versie van “New York, New York” te zingen. Dat werd gewaardeerd en uiteindelijk wist hij het tot de eindshow op het Chasséveld te schoppen. Goed bezig Ward!

De Minister President doet een prank call

Dit jaar was Mark Rutte één van de slaapgasten in het Glazen Huis. Hij deed van alles om geld in te zamelen voor het goede doel, maar het leukste waren toch wel de prank calls die hij pleegde. Zo belde hij bijvoorbeeld met de man van Myrna, die met de buurvrouw op stap was, om te vragen waar hij bleef…

De Hollandse avond

Vinzzent, Jordy van Loon, Frans Duijts, ze waren er allemaal tijdens de Hollandse Avond. Wind en regen hielden de Bredanaars op de Grote Markt niet tegen om er een feestje van te maken. Man, man, man! Het leek wel carnaval!

Wat was jouw hoogtepunt van 3FM Serious Request 2016?

Een gedachte over “3FM Serious Request bedankt!

  1. Berdina zegt:

    Voor mij persoonlijk was de actie met Tijn het hoogte punt. Muzikaal gezien was dat het geweldige optreden van Jordy van Loon, jammer dat van hem zo weinig horen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s