Breda vormt sprookjesachtig decor voor Winterland Breda

Sinds 16 december vormt Breda het sprookjesachtige decor voor Winterland Breda. Als je nog geen graantje hebt meegepikt van dit moois wil ik je toch dringend verzoeken de eerstvolgende trein of bus naar Breda te pakken. Je hebt nog heel even, want tot 8 januari 2017 kunnen we genieten van al het moois dat Winterland ons te bieden heeft.


Sinds begin december zagen we Breda met de dag mooier worden. Wanneer je door het centrum fietste, maar vooral door de prachtige filmpjes die zich razendsnel op social media verspreidde. Waarom kan Breda niet het hele jaar door zo mooi twinkelen als in de video hieronder?

Spelen en smullen in Winter Parc

Vanaf het moment dat je op het station aankomt, waan je je in Winter Wonderland. Zo vormt het Valkenbergpark de komende drie weken bijvoorbeeld Winter Parc met een nostalgische kermis en talloze eetkraampjes. Je kunt het zo gek niet bedenken, of je vindt het hier. Van Vietnamese lekkernijen tot aan een bratwurst en van Indiase curry tot aan friet van Cafetaria de Toren. Lekker!

Winterland Breda Park

Bron: Instagram | @esmeralda67

Roetsjen op de Havermarkt!

Op de Havermarkt is er zelfs een roetsjbaan aangelegd. Leuk voor de kids, maar net zo leuk als je al wat ouder bent (en jong van geest).

Schaatsen in de Winter Harbour

De Haven van Breda is niet alleen prachtig verlicht; er ligt ook een schaatsbaan. Laat jij het schaatsen liever over aan Sven Kramer? Dan kun je ook heerlijk relaxt van een boottochtje genieten. De boten van Bootje Varen Breda varen af en aan naar Winter Parc en aan boord kun je genieten van home made glühwein. Lekker!

Winter Harbour Winterland Breda

Bron: Instagram | @quintenbertens

Entertainment in het Winter Palace

Ook in het Winter Palace op het Kasteelplein kun je terecht voor een mooi portie entertainment. Zo is er bijvoorbeeld een Comedy Night, een Jazz Night en een Salsa Night.
Speciaal voor de kids brengen onder andere Woezel & Pip en Brandweerman Sam een bezoekje aan het Winter Palace in Breda.

Winterland Breda

Bron: Instagram | @Mery71

Heb jij al een bezoek gebracht aan Winterland Breda?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s