Bootje varen tijdens Winterland Breda

Breda is natuurlijk al prachtig van zichzelf, maar tijdens Winterland straalt de stad als nooit tevoren. Het is dan ook heerlijk om in deze tijd van het jaar Breda te verkennen. Dat kan te voet, maar ook zeker vanaf het water…


Dagelijks varen de luxe sloepen van Bootje Varen Breda vanuit de Winter Harbour naar het wonderschone Winter Parc. In het Winter Parc, dat de rest van het jaar trouwens gewoon Valkenberg Park heet, kun je eindeloos slenteren tussen de talloze eetkraampjes en nostalgische kermisattracties. De Haven van Breda vormt het decor voor de schaatsbaan.

Wat een luxe!

De sloepen vertrekken dagelijks tussen 12:00 en 19:00 uur om het kwartier vanuit de Haven en vanaf het park. Wat er luxe aan is? Je wordt van A naar B gebracht zonder dat je er moe van wordt en aan boord van de luxe sloepen is een kacheltje en een stapel dekentjes aanwezig, zodat niemand het koud zal krijgen..! Dat is toch genieten?

Wat geven wij weg?

Like de Facebook pagina van Breda Maakt Mij Blij en tag 3 vrienden die met jou mee aan boord mogen. Wij kiezen twee winnaars en zij ontvangen:

  • 4 x een bootretour
  • 4 x een warm drankje bij Restaurant Zwart in de Haven van Breda

Let op: Winterland Breda eindigt op zondag 8 januari.
Bootje Varen Winterland Breda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s