cafetaria de toren

Dit is waarom de Toren mij blij maakt!

Ik ben dol op friet. En frikandellen. En bitterballen. En vergeet de bamischijven niet. En zo kan ik nog wel even doorgaan. In Breda is er wat mij betreft één plek die er met kop en schouders bovenuit steekt als het gaat om de kunst van het frituren. En dat is Cafetaria de Toren.

De lekkerste friet ooit!

Mijn kennis op het gebied van vitamine F is behoorlijk up to date. Ik durf dus met een gerust hart te zeggen dat ik weet wanneer een cafetaria een Michelin Ster verdient. Bij de Toren zit dit wel snor. Het begint al met de aardappels die voor je neus gesneden worden en daarna transformeren in de beste friet ooit. Mmmm..!

Cafetaria de Toren Breda

Je wordt supersnel geholpen…

Niets is zo vervelend als met een rammelende maag op je eten te moeten wachten. Bij de Toren is het personeel op elkaar ingespeeld als een ge(frituur)oliede machine en daarom hoef je er nooit lang te wachten op je eten. Vind ik fijn.

Cafetaria de Toren Breda

Ze zijn #superhip

Sinds de Toren is opengegaan, zijn zij behoorlijk aan het innoveren geslagen. De medewerkers hebben tegenwoordig heel hippe outfits aan en er is zelfs een Toren App. Met deze app kun je je bestelling plaatsen en doorgeven wanneer jij je friet komt ophalen. Soms staan ze dan zelfs op jou te wachten in plaats van andersom, zoals op de foto hierboven.

Meest romantische date ooit! 💕

Even een nog wat persoonlijkere noot tussendoor. Jaren geleden beleefde ik mijn meest romantische date ooit bij Cafetaria de Toren. Bij het tafeltje aan het raam, kregen mijn date en ik een 3 gangen menu (bittergarnituur, friet + frikandel, ijs) bij kaarslicht. Dat wil toch iedereen?

toren-diner

Breaking News: De Toren gaat bezorgen!

Tot slot, de dag die je wist dat zou komen is eindelijk hier. De Toren maakte vorige maand bekend dat zij ook gaan bezorgen! Binnenkort kun je dus thuis, vanaf je bank eenvoudig een bestelling plaatsen die thuis wordt afgeleverd. I-de-aal! Dat Breda blij was, bleek wel aan de hoeveelheid reacties op Facebook.

Cafetaria de Toren Breda

Het is een feit. De Toren maakt mij blij. Ben jij er ook al weleens geweest?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s