Lente in Breda

Lente in Breda maakt mij blij!

Na maanden van gruwelijke kou en nattigheid is het eindelijk zover: de lente staat voor de deur! Net als bij ieder ander, heeft de vitamine D ook haar positieve uitwerking op de parel van het zuiden en daarom maakt de lente in Breda mij blij…

Breda bloeit helemaal op!

Het is een cliché, maar clichés zijn (vaak) waar. Als de vogeltjes gaan fluiten, de bijen gaan zoemen en de bomen bloeien, worden we daar allemaal vrolijk van. Van het Valkenbergpark tot aan het Mastbos; Breda is één groot Bob Ross schilderij in de lente.

Breda Maakt Mij Blij

Lekker het terras op…

Persoonlijk vind ik Breda op haar allermooist wanneer de terrassen op de Grote Markt, de Havermarkt en in de Haven van Breda gevuld zijn met gezellige Bredanaren die genieten van een ijskoud biertje en een bitterbal (of twee).

Haven Breda

Een bietje bootje varen

Bredanaren gaan niet alleen de terrassen op; ook op de singel komt er weer leven in de brouwerij. Dat is grotendeels te danken aan onze vrienden van Bootje Varen Breda. De luxe sloepen maken hun opwachting nadat ze de hele winter in de kou hebben gestaan. Letterlijk.

Bootje Varen

Waar is het feestje?!

Hoewel we tijdens de wintermaanden Winterland Breda en Serious Request hebben gehad, kijken we toch ook weer uit naar wat de lente en zomer ons te bieden hebben. Wat dacht je van het Jazz Festival, Breda Drijft en Zonnig? Ik ben er klaar voor! En jij?

Zonnig Breda

Bron: Facebook Zonnig

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s