Breda Drijft

Deze zanger treedt op bij Breda Drijft!

Het is alweer 17 jaar geleden dat hij zeven weken lang op nummer 1 in de hitlijsten stond en nu is hij terug! Samen met The Boy Next Door heeft hij dé zomerhit van 2017 gemaakt en op 23 juli staan ze samen op de afterparty van Breda Drijft bij Strand Binnen.


Over wie we het hebben? Jody Bernal natuurlijk! La Colegiala is de harde schijf op Radio 538, wordt ieder uur gedraaid op Slam FM én stond deze week op nummer 6 in de Spotify Viral Worldwide. Het is dan ook een heerlijk zomers plaatje dat perfect past bij de afterparty van Breda Drijft, vind je ook niet?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s