Over Breda Maakt Mij Blij 

Mede door de coronacrisis eindigen veel kwaliteitsproducten in de container en dat is zonde! Wij helpen

producenten van hun voorraad af. Dat doen we via Instagram en Facebook waar wij een zeer betrokken achterban van ruim 9.000 Bredanaars hebben.


Het is een win-winsituatie, want de producent komt voor een eerlijke prijs van zijn voorraad af en die prachtige bloemen of heerlijke groentes komen op de juiste plek terecht: bij jou!


Daarnaast zetten wij ons ook in voor andere maatschappelijke doelen. Bijvoorbeeld voor het voortbestaan van Stichting Nora Werkt en Reptielenhuis de Aarde. Dit alles leverde ons al een finaleplaats op bij de Breda Startup Award én de eerste Bredase Circulaire Doorgeef-Trofee.


Op zoek naar een inspirerende spreker?

Thibaud vertelt graag met veel passie het verhaal van Breda Maakt Mij Blij. Hoe creëer je door inzet van (social) media een krachtig platform waarmee je mensen blij kan maken en producenten en telers met een probleem kan helpen? Ondersteund door mooie foto's en video's neemt hij je mee langs de hoogtepunten van ons platform. Maak je medewerkers of leerlingen blij met dit verhaal over omdenken in coronatijd. Neem contact op voor meer informatie.


Meer informatie ⫸