Path
Live

Bijzondere kerstpakketten met een verhaal

Maak jezelf en je collega's blij met een prachtig kerstpakket vol lokale producten met een verhaal!

Kies voor een kerstpakket met een verhaal...

Vorig jaar hebben wij voor het eerst kerstpakketten verkocht in samenwerking met Stichting Nora Werkt. Dankzij het succes kon de Bredase stichting, die mensen met een verstandelijke beperking werkervaring laat opdoen, voortbestaan. Dit jaar slaan wij opnieuw de handen ineen. Het doel? Een nieuwe bus zodat de medewerkers van Nora Werkt veilig van A naar B kunnen reizen.

 

  • Kerstpakketten met een verhaal
  • Kwaliteitsproducten van onze reddingsacties
  • Unieke samenwerking met Nora Werkt

Dat de samenwerking hetzelfde is, betekent niet dat de kerstpakketten hetzelfde zijn. De pakketten zijn nóg beter, nóg mooier en nóg lekkerder! Het draait om kwaliteit, maar ook om het verhaal. Ieder product zit er met een reden in en zelfs over de doos is nagedacht.

Tel daar heel veel liefde van de medewerkers van Nora Werkt bij op en je hebt een uniek kerstpakket waar zowel de gever, als de ontvanger heel erg blij van wordt!

Kerstpakket ophalen

Je kan je kerstpakket ophalen op zaterdag 4 december bij Brouwerij Frontaal in Breda. Grotere bestellingen kunnen wij ook op locatie leveren.

Voor bedrijven

Bedrijven kunnen Nora Werkt steunen door hun personeel te verblijden met dit bijzondere kerstpakket, maar ook particulieren kunnen een steentje bijdragen door een pakket aan te schaffen. Er zijn twee opties: een Kerstpakket Blij voor € 46,95 of Kerstpakket Extra Blij voor € 56,95. Met de aanschaf van een pakket draag jij je steentje bij aan het behoud van de stichting en de aanschaf van een nieuwe bus.

Inhoud kerstpakket Blij

Witte wijn Norbertus en kaaskoekjes van de zusters uit Oosterhout, Tafelfles 750 ml La Trappe van de paters uit Berkel-Enschot, Breda Maakt Mij Blij winter I.P.A. gebrouwen door Brouwerij Frontaal, nootjes van Chokay uit Breda, LocalTea uit Zundert, appelsap van fruitteler Arjan uit Zevenbergen, Bredase bloem’bommetjes’ Blossombs, pannenkoekenmix van Molen de Lelie in Etten-Leur en een superhippe Breda Maakt Mij Blij x Studio Noos shopper.

Inhoud kerstpakket Extra Blij

Houten snijplank van sociale werkplaats Tools to Work, fles witte wijn Norbertus en kaaskoekjes van de zusters uit Oosterhout, tafelfles 750 ml La Trappe en huisgemaakte honing van de paters uit Berkel-Enschot, Breda Maakt Mij Blij winter I.P.A. gebrouwen door Brouwerij Frontaal, nootjes van Chokay uit Breda, LocalTea uit Zundert, appelsap van fruitteler Arjan uit Zevenbergen, Bredase bloem’bommetjes’ Blossombs, pannenkoekenmix van Molen de Lelie in Etten-Leur en een superhippe Breda Maakt Mij Blij x Studio Noos shopper.

Heb je een vraag of wens?

Wij willen zoveel mogelijk mensen blij maken, dus of je nu 1 of 5.000 pakketten nodig hebt. Het kan! Heb je specifieke wensen? Stuur ons dan even een berichtje. Wij denken graag met je mee!

Berichtje sturen