Path
Live

Kerstpakketten met een verhaal

Maak jezelf en je collega’s blij met een prachtig kerstpakket vol lokale producten met een verhaal!

Kies ook voor een kerstpakket met een verhaal...

De afgelopen twee jaar hebben wij kerstpakketten verkocht in samenwerking met Stichting Nora Werkt. Dankzij het succes kon de Bredase stichting, die mensen met een verstandelijke beperking werkervaring laat opdoen, voortbestaan én hebben ze een nieuwe bus aan kunnen schaffen. Op dit moment zijn wij druk bezig met de voorbereidingen voor de kerstpakketten van dit jaar. Ga jij ook voor een origineel kerstpakket in 2022?

 • Originele kerstpakketten met een verhaal
 • Kwaliteitsproducten van onze reddingsacties
 • Unieke samenwerking met Nora Werkt

Kwaliteit uit de regio

Ook dit jaar trekken wij alles uit de kast om een bijzonder kerstpakket te ontwikkelen. Bij het Breda Maakt Mij Blij kerstpakket draait alles om (lokale) kwaliteit, maar ook om het verhaal. Ieder product zit er met een reden in en zelfs over de doos is nagedacht. Tel daar heel veel liefde van de medewerkers van Nora Werkt bij op en je hebt een uniek kerstpakket waar zowel de gever, als de ontvanger heel erg blij van wordt!

origineel kerstpakket

Inhoud kerstpakket Blij 2021

Hieronder zie je de inhoud van het kerstpakket van vorig jaar. Op dit moment zijn wij druk bezig met de inhoud van het nieuwe kerstpakket.

 • Witte wijn blend en kaaskoekjes van de zusters uit Oosterhout
 • Tafelfles 750 ml La Trappe van de paters uit Berkel-Enschot
 • Breda Maakt Mij Blij winter I.P.A. gebrouwen door Brouwerij Frontaal
 • Chocolade Snackpack van Chockay inBreda
 • LocalTea uit Zundert
 • Appelsap van fruitteler Arjan uit Zevenbergen
 • Bredase bloem’bommetjes’ Blossombs
 • Pannenkoekenmix van Molen de Lelie in Etten-Leur
 • Superhippe Breda Maakt Mij Blij x Studio Noos shopper
 • Houten snijplank van sociale werkplaats Tools to Work
 • Heerlijke honing van Abdij de Koningshoeven in Berkel-Enschot
 • Dankzij Bendemal tover je je verpakking om tot een kunstwerk!

Steun Stichting Nora Werkt

Met de aankoop van een Breda Maakt Mij Blij kerstpakket maakte je het afgelopen jaar niet alleen jezelf of je collega’s heel erg blij, maar ook de medewerkers van Stichting Nora Werkt. Dankzij onze samenwerking kon de stichting voortbestaan én hebben zij een nieuwe bus aan kunnen schaffen.

Nora Werkt

Kerstpakket bestellen voor bedrijven

Bedrijven kunnen hun personeel blij maken met dit bijzondere kerstpakket, maar ook particulieren kunnen een steentje bijdragen door een pakket aan te schaffen. De afgelopen twee jaar waren er twee opties: een blij formaat en een extra blij formaat. Zodra onze producten en prijzen voor 2022 bekend zijn, delen wij deze hier.

Zit je nog met vragen?

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen. Hopelijk zit het antwoord er tussen. Geen geluk? Stuur ons dan een mailtje. Wij denken graag met jou mee!

Team Breda Maakt Mij Blij

Kerstpakket(ten) in 2022

Wil je met ons in contact komen om de mogelijkheden te bespreken of een bestelling te plaatsen? Stuur ons dan een berichtje. Vinden wij leuk!

Berichtje sturen

Veelgestelde vragen

Op dit moment zijn wij druk bezig met het samenstellen van het kerstpakket. Wij willen deze voor de zomer van 2022 klaar hebben. Zodra hier meer over bekend is, delen wij deze informatie op onze website en social media kanalen.

Jazeker! Dat kan. Er zijn verschillende bedrijven die bijvoorbeeld een product willen vervangen of iets willen toevoegen, zoals een flyer. Wij denken graag met jou mee over hoe wij het pakket kunnen aanpassen, zodat jij er blij van wordt!

Jazeker, dat kan. Vanaf 5 pakketten komen wij de kerstpakketten bij jou afleveren, mits je in regio Breda bent gevestigd.

Ja hoor. Doen wij niet moeilijk over. Stuur ons even een mailtje en dan gaan wij regelen dat het kerstpakket bij jou wordt bezorgd. Je kan je mailtje sturen naar info@bredamaaktmijblij.nl 

"Dit pakket sluit perfect aan bij onze duurzame missie en we steunen gelijk een goed doel!"

Combined Shape
Tim van Oerle | Natuurhuisje.nl