Path

Voor de pers

Wij maken mensen blij. Van ondernemers die met een productoverschot zitten, tot aan bedrijven die vrezen voor hun voortbestaan. Als wij kunnen helpen, dan komen wij in actie. Samen met onze volgers. Bekijk hier onze meest recente persberichten.

Breda steunt lokale winkeliers: Grote Markt wordt Grotere Markt

pdf, 115.27 KB

Om lokale winkeliers te helpen met de verkoop van hun producten, is de Grote Markt in Breda vandaag omgedoopt tot Grotere Markt. Tussen de bekende marktkoopmannen staan vijftien Bredase ondernemers te popelen om hun inboedel (uit) te verkopen.

Wethouder Boaz Adank verrast 175 BredaPas-houders met kerstpakket van Breda Maakt Mij Blij

pdf, 114.12 KB

175 BredaPas-houders zijn verrast met een kerstpakket van Breda Maakt Mij Blij. Het pakket is gevuld met kwaliteitsproducten uit de regio. De kerstpakketten zijn samengesteld door Breda Maakt Mij Blij in samenwerking met Stichting Nora Werkt en zijn uitgedeeld door wethouder Boaz Adank.

Gaan wij nu weer 10.000 kilo pompoenen weggooien?

pdf, 39.28 KB

Boer Chris uit Groesbeek zit met de handen in het haar. Weer heeft hij een overschot van 10.000 kilo pompoenen waar hij niet vanaf komt. De reden? Ze zijn te groot of te klein voor de supermarkt. Gelukkig is daar Breda Maakt Mij Blij die opnieuw in actie komt, want zoals zij zelf zeggen: “Weggooien is geen optie!”

Bestolen Paard en Meer wil op dierendag doelbedrag van 15.000 euro ophalen

pdf, 67.58 KB

In de nacht van 25 op 26 september is het Bredase Paard en Meer beroofd van hun zadels, hoofdstellen, gereedschappen en tuigen. Al snel werd er een crowdfundingcampagne opgezet. Het doelbedrag: 15.000 euro. Om het doelbedrag te behalen is de hulp van Breda Maakt Mij Blij ingeschakeld.

Zonnebloemen om eenzame Nederlanders op te fleuren!

pdf, 39.09 KB

Eenzaamheid neemt toe. Je betrokkenheid tonen kan veel betekenen. Daarom heeft Maakt Mij Blij de handen ineen geslagen met online pluktuin Pluukz en Nationale Vereniging de Zonnebloem om zoveel mogelijk mensen in het zonnetje te zetten.

Al 10.000 kilo kaas verkocht!

pdf, 36.74 KB

Broeder Isaac van Adbij Koningshoeven in Berkel-Enschot de oproep om 15.000 kilo van hun heerlijke kazen te 'redden'. Met onze hulp is er in vijf dagen tijd al 10.000 kilo verkocht. Zal broeder Isaac zijn volledige kaas-overschot kwijtraken?

Brabantse monniken zitten met kaas-overschot

pdf, 91.29 KB

De monniken van de historische Adbij Koningshoeven in Berkel-Enschot hebben een groot probleem. Door de coronacrisis zitten zij met een kaas-overschot van 15.000 kilo. Daarom komen wij in actie!

Al 10.000 plantjes van kwekerij Lowgardens gered van container

pdf, 82.94 KB

Wij komen in actie voor Peter en Pascale van Kwekerij Lowgardens en hebben al bijna 10.000 bijzondere planten gered van vernietiging. Dat is ver boven verwachting, maar er zijn nog een paar planten over. Red jij de laatste sets?

Meer weten?

Werk je in de media en wil je meer weten over dit platform? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop.

Contact opnemen