Path
Afgelopen

Een kerstpakket waar je blij van wordt!

Maak jezelf en je collega’s blij met een origineel kerstpakket vol lokale producten!

Kies jij ook voor een uniek kerstpakket met een verhaal?

De afgelopen twee jaar hebben wij heel veel mensen blij gemaakt met een uniek kerstpakket gevuld met lokale producten. Ook dit jaar gaan wij weer kerstpakketten verkopen! Kies jij ook voor een origineel kerstpakket in 2022?

Het is helaas niet meer mogelijk om een kerstpakket voor 2022 te bestellen. Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze kerstpakketten in 2023? Meld je dan aan voor onze mail-update.

Kwaliteit uit de regio

Bij het Breda Maakt Mij Blij kerstpakket draait alles om (lokale) kwaliteit, maar ook om het verhaal. Ieder product zit er met een reden in en zelfs over de doos is nagedacht. Door middel van QR-codes en een flyer ontdek je de bijzondere verhalen achter ieder product. Kies je voor een kerstpakket van Breda Maakt Mij Blij, dan steun je ook direct Stichting Jeugd Ontbijt Breda initiatief (JOBi).

Inhoud kerstpakketten 2022

Hieronder zie je de inhoud van het kerstpakket van dit jaar:

 • Kaaskoekjes van de zusters uit Oosterhout
 • Krenkelaar Appelsprankel 750ml alcoholvrij 
 • 2x Breda Maakt Mij Blij winter I.P.A. van Brouwerij Frontaal
 • Chocoladereep Cocos van Chockay uit Breda
 • LocalTea uit Zundert
 • Biologische John Altman Popcorn sea salt
 • 1 liter perensap uit Boomgaard Lisboa in ’s Gravenmoer
 • Bredase bloem’bommetjes’ Blossombs
 • Pannenkoekenmix van Molen de Lelie in Etten-Leur
 • Duurzame paprikachips van Snecco uit Breda
 • Houten snijplank
 • Heerlijke Bredase mosterd
 • Dankzij Bendemal tover je je verpakking om tot een kunstwerk!
 • In het extra blij pakket zit ook een fles bubbels 750ml van de zusters uit Oosterhout. Deze heerlijke fles mousserende wijn is een feest om te zien en om te drinken!

Kerstpakketten bestellen voor bedrijven

Dit jaar bieden we wederom twee opties: een blij formaat en een extra blij formaat.

 • Kerstpakket Blij: €42,50 excl. btw
 • Kerstpakket Extra Blij: €57,50 excl. btw

Let op: Het is op dit moment niet meer mogelijk om een kerstpakket voor 2022 te bestellen. Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze kerstpakketten in 2023? Meld je dan aan voor onze mail-update.

Nora Werkt

Samenwerking met Stichting Nora Werkt

De afgelopen twee jaar hebben wij met de verkoop van de kerstpakketten Stichting Nora Werkt gesteund. Deze Bredase stichting laat mensen met een verstandelijke beperking werkervaring opdoen. Dankzij onze samenwerking kon de stichting voortbestaan én hebben zij een nieuwe bus kunnen aanschaffen.

Stichting Jeugd Ontbijt Breda initiatief (JOBi)

Dit jaar slaan we de handen ineen met Stichting Jeugd Ontbijt Breda initiatief (JOBi). In Breda gaan dagelijks meer dan 200 kinderen zonder ontbijt naar school, omdat hun ouders hiervoor niet de middelen hebben. Stichting JOBi zet zich in om deze kinderen van een ochtendmaaltijd te voorzien. Bestel jij een kerstpakket bij ons? Dan steun je ook direct deze stichting en help je een jonge stadsgenoot aan een gezond ontbijt. Per verkocht kerstpakket gaat er 2,50 euro naar Stichting JOBi. Hiervan kunnen zij twee gezonde ontbijtjes bereiden. Wil je meer weten? Bekijk hier de video.

Team Breda Maakt Mij Blij

Zit je nog met vragen?

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen. Hopelijk zit het antwoord er tussen. Geen geluk? Stuur ons dan een mailtje. Wij denken graag met jou mee!

Neem contact op!

Wil je met ons in contact komen om de mogelijkheden voor 2023 te bespreken? Stuur ons dan een berichtje. Vinden wij leuk!

Neem contact op

Wij maken heel veel mensen blij!

Dat begint al bij de producenten wiens producten in het kerstpakket zitten, maar geldt bijvoorbeeld ook voor de sociale werkvoorzieningsorganisatie Atea Groep. Hun medewerkers zorgen ervoor dat onze pakketten worden ingepakt. Doordat we dit jaar Stichting Jeugd Ontbijt Breda steunen, maken we ook jongeren in Breda blij met een gezond ontbijt. Een win-win-win situatie dus!

Veelgestelde vragen

Jazeker, dat kan. Vanaf 10 pakketten komen wij de kerstpakketten bij jou afleveren, mits je in regio Breda bent gevestigd.

Jazeker. Hiervoor hanteren wij de reguliere bezorgingstarieven.

Wij zijn altijd op zoek naar de allermooiste en lekkerste producten uit de regio. Heb jij een gouden tip? Laat het ons vooral weten! Misschien zit het product volgend jaar wel in het Breda Maakt Mij Blij kerstpakket.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem dan contact met ons op. Wij hebben vast wel een antwoord voor je! :-)

Stuur een mailtje

Deze bedrijven gingen jou voor...

Zowel van de inhoud, als van de samenwerking werden wij oprecht blij!

Combined Shape
Miranda Kielman | Breda University of Applied Sciences