Path

Meehelpen?

Iedereen kan ambassadeur zijn van dit vrolijke platform. Dat kan simpelweg door over ons te vertellen tegen je buren, maar ook door aan ons te denken wanneer je een ondernemer in nood tegenkomt. Samen bereik je meer en samen maken we nóg meer mensen blij!

Steun onze reddingsacties!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van een nieuwe reddingactie? Meld je dan aan voor onze e-mail alerts. Zodra wij jouw steun nodig hebben, sturen wij jou een mailtje zodat jij je steentje kan bijdragen!

Draag een actie aan

Ken jij een ondernemer of andere organisatie die onze hulp goed kan gebruiken? Bijvoorbeeld doordat je erover hebt gelezen in de media? Laat het ons dan weten!

Aanmelden als vrijwilliger

Wil jij een keertje helpen tijdens een pick up? Of wil je je op een andere manier inzetten voor Breda Maakt Mij Blij? Dan kan je je aanmelden als vrijwilliger. Als wij jouw hulp kunnen gebruiken, nemen wij contact met je op.

Sharing = caring

Wij zijn gek op aandacht, dus word jij blij van onze reddingsacties? Maak dan ook je vrienden en familie enthousiast en deel onze berichten op social media met #bredamaaktmijblij