Path

Onze werkwijze

Wij maken mensen blij. Van ondernemers die met een productoverschot zitten, tot aan bedrijven die vrezen voor hun voortbestaan. Als wij kunnen helpen, dan komen wij in actie. Samen met onze volgers. De producent krijgt áltijd een eerlijke prijs en wij zetten een marge op het product, zodat wij ons het hele jaar door kunnen inzetten.

Afhankelijk van jouw probleem, bedenken we een actieplan. Gaan we producten verkopen? Dan moeten we een webshop inrichten en een pick up organiseren. Of gaan we ergens anders aandacht voor vragen?

Wij delen graag jouw verhaal. Dat doen we door middel van tekst, foto’s én video. Door jouw verhaal op de juiste manier te vertellen, spreek je mensen aan en breng je je boodschap over.

Om aandacht te vragen voor jouw probleem, zoeken wij de spotlights op. Hierbij zetten wij onze social media kanalen in, maar ook de journalistieke media mag niet ontbreken. Zowel lokaal als landelijk hebben wij warme perscontacten die blij worden van onze acties.

Hulp nodig?

Kun jij ook wel wat hulp gebruiken? Wij denken graag met jou mee! Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Neem contact op

De kracht van social media

Wij hebben een zeer betrokken achterban van ruim 10.000 Bredanaars. Deze bereiken wij via Facebook, Instagram en LinkedIn. Zonder deze online community zouden wij niet kunnen doen wat we doen.