Path

Over ons

Vanuit de behoefte aan positiviteit, besloten wij in het voorjaar van 2020 boeren en telers te gaan helpen die door de coronacrisis met een overschot aan producten bleven zitten.

Op de hoek van de straat...

Dat is waar het allemaal begon. Pioenrozen en asperges werden door middel van een Tikkie verkocht, maar al snel groeide Breda Maakt Mij Blij uit tot een platform met grootschalige reddingsacties zoals die voor de Vierdaagse-gladiolen, de wijn van de nonnen en de pompoenen van boer Chris.

De rest is geschiedenis...

Inmiddels zetten wij ons ook in voor andere maatschappelijke doelen. Bijvoorbeeld voor het voortbestaan van Stichting Nora Werkt en Reptielenhuis de Aarde. Dit alles leverde ons een finaleplaats op bij de Breda Start Up Award en de allereerste Bredase Circulaire Doorgeef-Trofee. Maar nog belangrijker dan dat… Wij worden er blij van!

Even voorstellen...

Thibaud

Thibaud herken je misschien wel. Hij staat graag voor de camera, maar ook achter de schermen is hij helemaal in zijn element als hij mag plannen, organiseren en netwerken.

Carlijn

Carlijn is van de communicatie: van persberichten tot aan social media. Mensen blij maken met leuke content en daarmee onze reddingsacties onder de aandacht brengen!

Frank

Nieuwe projecten lanceren en interessante samenwerkingen opstarten doet Frank het liefst. Zolang hij zijn creativiteit maar kwijt kan en daarmee anderen kan helpen, is hij blij.

Jacco

Jacco is de drijvende kracht achter de schermen van Breda Maakt Mij Blij. In tegenstelling tot de anderen wordt juist blij van cijfers en administratie!

Onze vrienden