Path
Afgelopen

Kies dit jaar voor een duurzaam BeterBoompje!

Ieder jaar gooien we in Nederland zo’n 2.5 miljoen kerstbomen weg. Zonde! Wij willen deze wegwerpbomen vervangen door échte kerstbomen die teruggeplant (en hergebruikt) kunnen worden.

Samen maken we kerst een stukje duurzamer...

Doe jij ook mee? Bestel nu een duurzaam BeterBoompje en haal hem begin december op bij één van onze pick ups.

BeterBoompje

Vorig jaar zijn wij gestart met BeterBoompje. En hoe! Met ruim 2.500 logeeradresjes door het hele land, hebben we een eerste stap gezet richting een duurzame kerst. Dit jaar hebben we maar liefst 23 pick up locaties. Uiteraard ook in Breda, bij Brouwerij Frontaal en bij Restaurant Moeke in het Ginneken.

BeterBoompje bestellen

Je hebt twee opties:

  • BeterBoompje mét kluit
    Kies je voor deze optie, dan breng je je boompje na de feestdagen bij ons terug. Wij zetten hem vervolgens weer met zijn voetjes in de grond.
  • BeterBoompje zonder kluit
    Voor iedere verkochte kerstboom zonder kluit planten wij twee nieuwe biologische adoptiekerstboompjes aan in het BeterBoompje Kerstbomenbos.

Ons eigen kerstbomenbos

Stel je eens voor… Een plek waar jouw kerstboom het hele jaar door met zijn voetjes in de aarde staat. Gezellig tussen de andere boompjes. Als de feestdagen naderen komt hij gezellig bij jou logeren, maar daarna gaat hij gauw weer terug naar zijn soortgenoten in het kerstbomenbos. Dat klinkt toch heerlijk? Die plek zijn wij aan het creëren: het BeterBoompje Kerstbomenbos.

BeterBoompje ophalen

Het ophaalmoment is op 4 (Brouwerij Frontaal) en 11 december (Moeke en Brouwerij Frontaal).

Een bijzonder kerstpakket voor onder je boompje?

Maak jezelf, je familie of je collega’s blij met een prachtig kerstpakket vol lokale producten met een verhaal!

Meer informatie