Path
Afgelopen

Kies dit jaar voor een duurzaam BeterBoompje!

Ieder jaar gooien we in Nederland zo’n 2.5 miljoen kerstbomen weg. Zonde! Wij willen deze wegwerpbomen vervangen door échte kerstbomen die teruggeplant (en hergebruikt) worden.

Samen maken we kerst een stukje duurzamer...

Doe jij ook mee? Bestel nu een duurzaam BeterBoompje en haal hem begin december op bij één van onze pick ups in Breda of een andere stad.

kerstbomen

In 2020 zijn wij gestart met onze missie: alle wegwerpkerstbomen in Nederland vervangen door échte kerstbomen die na de feestdagen terug de grond in gaan. Na een mooie start, kozen vorig jaar al meer dan 5.000 mensen voor een BeterBoompje. Steun jij onze missie? Kies dan ook voor een BeterBoompje. Samen maken we de feestdagen een stukje groener!

BeterBoompje bestellen

Je hebt twee opties:

  • BeterBoompje mét kluit
    Kies je voor deze optie, dan breng je je boompje na de feestdagen bij ons terug. Wij zetten hem vervolgens weer met zijn voetjes in de grond.
  • BeterBoompje zonder kluit
    Voor iedere verkochte kerstboom zonder kluit planten wij twee nieuwe biologische adoptiekerstboompjes aan in het BeterBoompje Kerstbomenbos.

Plaats hier je bestelling voor een duurzame kerstboom.

Ons eigen kerstbomenbos

Stel je eens voor… Een plek waar jouw kerstboom het hele jaar door met zijn voetjes in de aarde staat. Gezellig tussen de andere boompjes. Als de feestdagen naderen komt hij gezellig bij jou logeren, maar daarna gaat hij gauw weer terug naar zijn soortgenoten in het kerstbomenbos. Dat klinkt toch heerlijk? Die plek zijn wij aan het creëren: het BeterBoompje Kerstbomenbos.

BeterBoompje ophalen

Het eerste ophaalmoment is op zaterdag 3 december bij Brouwerij Frontaal in de Belcrum. Wij hebben dit jaar ook pick up points bij Jumbo Foodmarket en Jumbo Heksenwiel.

Een bijzonder kerstpakket voor onder je boompje?

Maak jezelf, je familie of je collega’s blij met een prachtig kerstpakket vol lokale producten met een verhaal!

Meer informatie