Path

Nog even over dat kerstpakket van jou...

Zoals je misschien al hebt gezien, zit de doos vol met (h)eerlijke producten uit de regio. Op deze pagina vertellen we je graag wat meer over de lokale ondernemers, maar ook over het goede doel dat aan het kerstpakket verbonden is.

Stichting Nora Werkt

Stichting Nora Werkt laat mensen met een verstandelijke beperking werkervaring opdoen, zoals het inpakken van onze kerstpakketten. Dankzij deze bijzondere samenwerking kon de stichting voortbestaan én hebben zij een nieuwe bus kunnen kopen.

Tover de doos om tot kerstdorp..

Met het Bredase Bendemal maak je de tofste bouwwerken van oud papier. Bekijk de tutorial en tover jouw pakket om tot een kerstdorp waarin Amphia het stralende middelpunt vormt. Herken je de iconische plekken uit onze mooie stad Breda?

Over de inhoud...

Amphia staat als grootste werkgever van Breda midden in de maatschappij. Door dit kerstpakket maakt Amphia meer verbinding met de stad Breda en de omgeving. Dit zie je terug in de inhoud van het kerstgeschenk, maar wat zit er nu allemaal in het pakket? Lees en beleef hieronder de verhalen.

Pannenkoekenmix uit Etten-Leur

De (h)eerlijke pannenkoekenmix is afkomstig van Korenmolen De Lelie in Etten-Leur. Hier wordt biologisch geteeld graan vermalen tot diverse meelproducten, met de pannenkoekenmix als bestseller! Ieder jaar bezoeken zo'n 2.000 mensen de molen. Ga jij ook een keertje langs?

Appelsprankel uit de Betuwe

De Fruitmotor produceert eerlijke producten die al je zintuigen prikkelen. Zoals deze alcoholvrije drank, die gemaakt is van eigenwijze appels die net niet mooi genoeg zijn voor de supermarkt. In 2018 werd de Krenkelaar Appelcider zelfs verkozen tot Beste Cider van Nederland!

Biertjes uit Breda

In coronatijd schoten wij Brouwerij Frontaal te hulp toen zij in één dag 90% van hun orders gecanceld zagen worden. Dankzij onze inzet verkochten we in een week tijd 10.000 liter bier. In dit kerstpakket zit een custom made IPA biertje voor Amphia.

Bloembommetjes uit Breda

Die gekleurde bolletjes in het pakket zijn Blossombs. Deze bloembommetjes zijn gevuld met biologische, wilde bloemzaadjes en 100% natuurlijke ingrediënten! Zet ze vanaf maart in de aarde en geniet enkele weken later al van kleurrijke bloemen waar bijen en vlinders op af komen.

Je wordt bedankt!

Tot slot...

Wat is 'Breda Maakt Mij Blij' eigenlijk?

Vanuit de behoefte aan positiviteit, besloten wij in het voorjaar van 2020 boeren en telers te gaan helpen die door de coronacrisis met een overschot aan producten bleven zitten. Vele reddingsacties later zijn wij uitgegroeid tot een platform dat met unieke initiatieven de wereld een stukje mooier maakt.