Path

Het verhaal achter jouw kerstpakket...

Met dit kerstpakket steun jij lokale ondernemers én Stichting Nora Werkt. Ieder product zit er met een reden in en zelfs over de doos hebben wij nagedacht. Op deze pagina vertellen wij jou de verhalen van een aantal van deze producten...

Stichting Nora Werkt

Stichting Nora Werkt laat mensen met een verstandelijke beperking werkervaring opdoen, zoals het inpakken van onze kerstpakketten. Dankzij de succesvolle verkoop kan de stichting een nieuwe bus kopen, zodat Nora en haar collega's weer veilig van A naar B kunnen reizen.

Tover de doos om tot kerstboom..

Met het Bredase Bendemal maak je de tofste bouwwerken van oud papier. Bekijk de tutorial en tover jouw pakket om tot een feestelijke kerstboom. Zo is er weer een middag van je kroost gevuld en je papiercontainer is weer lekker leeg!

Wijn en kaaskoekjes van de zusters

In september 2020 kwamen wij in actie voor de zusters van het Sint-Catharinadal in Oosterhout. Zij hadden 20.000 flessen witte wijn over die door de coronacrisis niet werden afgenomen, waardoor zij belangrijke inkomsten misliepen. Heel het land kwam in actie waardoor wij binnen een mum van tijd alle flessen hebben gered!

Heerlijke biertjes van Brouwerij Frontaal

De Bredase Brouwerij Frontaal zag door de coronacrisis in één dag 90% van hun orders gecanceld worden en ook het brouwcafé ging vijf maanden dicht. Het gevolg? Ondernemer Roel Buckens zat met 10.000 liter juice punch in zijn maag. Figuurlijk dan. Dankzij onze inzet is het bier in een week tijd verkocht. In het kerstpakket zit ons eigen Winter IPA. Herken je Frank en Thibaud op het blikje?

La Trappe van de broeders

Onze meest succesvolle reddingsactie ooit was die voor de monniken van de historische Adbij Koningshoeven in Berkel-Enschot. Door de coronacrisis zaten zij met een kaas-overschot van 15.000 kilo. Binnen enkele dagen hebben wij de hele voorraad voor hen verkocht. In het kerstpakket helaas geen kaas, maar een heerlijke tafelfles La Trappe van dezelfde Abdij.

Lekkere appelsap van boer Arjan

De appelsap van boer Arjan is gemaakt van appeltjes die geen plaats vinden in de maatschappij, bijvoorbeeld omdat ze te klein of te groot zijn of ze hebben een plekje of een putje. Gelukkig is er in ons kerstpakket wél plek en daarom kan jij gaan genieten van deze heerlijke appelsap!

Superhippe shopper van Studio Noos

Hoe leuk is dit? Wij hebben onze eigen shopper! Samen met Studio Noos hebben wij deze vrolijke shopper ontwikkeld, perfect voor de dagelijkse boodschappen en natuurlijk onze pick ups. Op de tas staan onder andere pompoenen, bloemen en natuurlijk… wijn. Stuk voor stuk producten die wij gered hebben. Leuk hè?

"We worden geholpen en dat is het werk van de heilige geest!

Combined Shape
Zuster Maria Magdalena | Priorin van Sint-Catharinadal