Path

TV-tuinman Lodewijk Hoekstra gekroond tot onze ambassadeur!

Het gaat goed met ons groene daken project! We hebben al meer dan 100 aanmeldingen voor de eerste ronde, er is interesse vanuit Tilburg én Nederlands bekendste tv-tuinman Lodewijk Hoekstra is gekroond tot onze ambassadeur. 


Het groene daken project is een maand geleden van start gegaan en telt nu al zo’n honderd aanmeldingen. Een mooi begin volgens groene daken specialist Mattijs van Dalen van Green Revolution: “Mensen zien de vele voordelen van een groen dak, dus daar ben ik ontzettend blij mee. Tegelijkertijd jeuken mijn handen als ik vanuit mijn raam de vele lege daken in de wijk zie.”

Lodewijk Hoekstra

TV-tuinman Lodewijk als ambassadeur

Nederlands bekendste tv-tuinman en voormalig presentator van Eigen Huis & Tuin Lodewijk Hoekstra heeft zich heeft laten kronen tot onze ambassadeur. Lodewijk is voorvechter van een duurzame wereld en steunt daarom graag lokale initiatieven zoals deze uit Breda. “Ik wil mensen inspireren om zelf actie te ondernemen bij het verduurzamen en vergroenen van hun eigen leefomgeving. Een groen dak is daar een perfect voorbeeld van.” 

Interesse vanuit Tilburg

Het project was in eerste instantie bedoeld om Breda te vergroenen, maar ook Tilburg heeft er inmiddels lucht van gekregen. Tilburg staat in de top vijf van meest versteende gemeenten van Nederland, dus wij kunnen ons wel voorstellen dat je dan blij wordt van een beetje groen in je omgeving. We gaan dan ook zeker gehoor geven aan deze oproep en willen uiteindelijk het liefst heel Nederland vergroenen!

Wil jij ook een groen dak?

Heb jij interesse in een groen dak? Meld je dan snel aan, want de eerste levering vindt al plaats op vrijdag 20 mei 2022. Ga voor meer informatie naar onze actiepagina.

Heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op! Wij staan jou graag de woord.

Stuur een berichtje