Path

Nog even over dat kerstpakket van jou...

Zoals je misschien al wel hebt gezien, zit de doos vol met heerlijke producten uit de regio. Op deze pagina vertellen we je graag wat meer over de lokale ondernemers, maar ook over het goede doel dat aan het kerstpakket verbonden is.

Leger des Heils

Met dit kerstpakket steun je ook direct Het Leger des Heils. Deze internationale organisatie is er voor mensen aan de onderkant van de samenleving. De donatie van rechtbank Zeeland-West-Brabant draagt bij aan een perspectief op een 'normaal' leven dat voor de meesten van ons zo vanzelfsprekend is.

Tover de doos om tot kersthuisje...

Met het Bredase Bendemal maak je de tofste bouwwerken van oud papier. Bekijk de tutorial en tover jouw pakket om tot een gezellig kersthuisje. Zo is er weer een middag van je kroost gevuld en je papiercontainer is weer lekker leeg!

Over de inhoud...

Kaaskoekjes van de zusters

In september 2020 kwamen wij in actie voor de zusters van het Sint-Catharinadal in Oosterhout. Zij hadden 20.000 flessen witte wijn over die door de coronacrisis niet werden afgenomen, waardoor zij belangrijke inkomsten misliepen. Heel het land kwam in actie waardoor wij binnen een mum van tijd alle flessen hebben gered!

Heerlijke biertjes van Brouwerij Frontaal

De Bredase Brouwerij Frontaal zag door de coronacrisis in één dag 90% van hun orders gecanceld worden en ook het brouwcafé ging vijf maanden dicht. Het gevolg? Ondernemer Roel Buckens zat met 10.000 liter juice punch in zijn maag. Figuurlijk dan. Dankzij onze inzet is het bier in een week tijd verkocht. In het kerstpakket zit ons eigen Winter IPA. Herken je Frank en Thibaud op het blikje?

Perensap uit 's Gravenmoer

Willem en Janet produceren al tien jaar met heel veel liefde de allerlekkerste perensap in hun eigen Boomgaard Lisboa in ’s Gravenmoer.

LocalTea uit Zundert

Van de teelt, oogst en uiteindelijk verwerking tot een (h)eerlijke kop verse kwaliteitsthee: bij LocalTea doen we alles zelf, gewoon op onze plantage in Zundert.

Kleurrijke Blossombs uit Breda

Blossombs geven vanaf het voorjaar tot aan het najaar bloemen waar bijen en vlinders op af komen. Die voeding is ontzettend belangrijk voor een betere biodiversiteit. De bloembommetjes van Daisy en Geerten zijn mooi voor de mens én mooi voor de natuur!

Tot slot...

Wat is 'Breda Maakt Mij Blij' eigenlijk?

Vanuit de behoefte aan positiviteit, besloten wij in het voorjaar van 2020 boeren en telers te gaan helpen die door de coronacrisis met een overschot aan producten bleven zitten. Vele reddingsacties later zijn wij uitgegroeid tot een platform dat met unieke initiatieven de wereld een stukje mooier maakt.

"We worden geholpen en dat is het werk van de heilige geest!

Combined Shape
Zuster Maria Magdalena | Priorin van Sint-Catharinadal