Path

Nog even over dat kerstpakket van jou...

Zoals je misschien al hebt gezien, zit jouw kerstpakket vol met (h)eerlijke producten. Op deze pagina vertellen we je graag wat meer over de ondernemers, maar ook over het goede doel dat aan het kerstpakket verbonden is.

Wij zijn blij met jullie!

Van Tilburg-Bastianen Groep steunt ons elektrische vervoer sinds het prille begin en daar zijn wij superblij mee! Met onze bestickerde Volkswagen ID3 hebben wij al heel wat kilometers in en rondom Breda gemaakt en deze maand kunnen wij met behulp van de elektrische e-crafter extra veel werk verzetten!

Luister naar de leukste kersthits

Speciaal voor jou hebben wij onze favoriete kerstmuziek in één ultieme lijst gezet. Van Mariah Carey tot aan Emma Heesters en van Robbie Williams tot Queen. Zet die volumeknop maar wat harder, want dit is genieten hoor!

Stichting Nora Werkt

Stichting Nora Werkt laat mensen met een verstandelijke beperking werkervaring opdoen, zoals het inpakken van onze kerstpakketten. Dankzij deze bijzondere samenwerking kon de stichting voortbestaan én hebben zij een nieuwe bus kunnen kopen.

Tover de doos om tot kerstboom..

Met het Bredase Bendemal maak je de tofste bouwwerken van oud papier. Bekijk de tutorial en tover jouw pakket om tot een feestelijke kerstboom. Zo is er weer een middag van je kroost gevuld en je papiercontainer is weer lekker leeg!

Over de inhoud...

Verrukkelijke kaaskoekjes

Eén van onze meest succesvolle reddingsacties was die voor de zusters van het Sint-Catharinadal in Oosterhout. Wij hielpen hen in het najaar van 2020 met de verkoop van 20.000 flessen witte wijn! In dit kerstpakket vind je hun overheerlijke kaaskoekjes.

(H)eerlijke pannenkoekenmix

De (h)eerlijke pannenkoekenmix is afkomstig van Korenmolen De Lelie in Etten-Leur. Hier wordt biologisch geteeld graan vermalen tot diverse meelproducten, met de pannenkoekenmix als bestseller! Ieder jaar bezoeken zo'n 2.000 mensen de molen. Ga jij ook een keertje langs?

Eigenwijze Appelsprankel

De Fruitmotor produceert eerlijke producten die al je zintuigen prikkelen. Zoals deze alcoholvrije drank, die gemaakt is van eigenwijze appels die net niet mooi genoeg zijn voor de supermarkt. In 2018 werd de Krenkelaar Appelcider zelfs verkozen tot Beste Cider van Nederland!

Ons eigen winterbier

In coronatijd schoten wij Brouwerij Frontaal te hulp toen zij in één dag 90% van hun orders gecanceld zagen worden. Dankzij onze inzet verkocht we in een week tijd 10.000 liter bier. Inmiddels zien we elkaar regelmatig tijdens onze gezellige pick ups én hebben we onze eigen Winter IPA. Herken je Frank en Thibaud op het blikje?

Tot slot...

Wat is 'Breda Maakt Mij Blij' eigenlijk?

Vanuit de behoefte aan positiviteit, besloten wij in het voorjaar van 2020 boeren en telers te gaan helpen die door de coronacrisis met een overschot aan producten bleven zitten. Vele reddingsacties later zijn wij uitgegroeid tot een platform dat met unieke initiatieven de wereld een stukje mooier maakt.

"We worden geholpen en dat is het werk van de heilige geest!

Combined Shape
Zuster Maria Magdalena | Priorin van Sint-Catharinadal